tiistai 16. huhtikuuta 2013

Commercial Dance -tanssipäivä oli huippu!


Reilu viikko sitten Marttisessa pidettiin tanssityöpaja. Pajaa järjestämässä ollut 9-luokkalainen Saija kertoi meille vähän kurssista, johon hän ja toinen 9-luokkalainen Pinja hakivat itse rahoituksen Nuorten oman Myrsky -haun kautta.

Oliko hanke vaikea järjestää?
- Hakemus oli suhteellisen helppo täyttää, mutta Marttisesta (Hannakaisasta) oli paljon apua ja se olisi ollut vaikeampaa yksin.

Millanen opettaja oli?
- Liisa Tirkkonen oli iloinen ja innostava, huomasi että hän oli alansa ammattilainen. Tosi mukava.
Piditkö kurssista?
- Pidin, siellä oli monipuolista ohjelmaa, niin ei tullut tylsää. Opeteltiin koreografia, kokeiltiin vogueingia, ja loppuun oli parirentoutumista yms.
Pitivätkö muut nuoret kurssista? Olivatko innostuneita? Haluaisivatko lisää samanlaista?
- Pitivät, eikä kukaan valittanut mistään. Lopussa Tirkkoselta joku kysyi, olisiko tämä valmis tulemaan uudestaan Virroille pitämään tanssikurssia, joten sellaisellekin varmasti tulijoita olisi.

Sujuiko kurssi niin hyvin kuin olisi toivonut?

- Itse asiassa paremmin, luulin että emme saisi kurssille kovin paljoa osallistujia, mutta onneksi viimeisinä päivinä tuli paljon ilmoittautuneita lisää ja kurssilla oli hyvä meininki. 
Mitä kurssiin liittyvää on erityisesti jäänyt mieleen?

- Onneksi peilit saatiin saliin vain päivää aiemmin, kurssi olisi ollut aika tylsä ilman niitä. Koreografia, joka harjoiteltiin, oli mukavan haastava, kun kerrankin oli aikaa opetella kauemmin. Vogueing oli mielenkiintoista, siinä ikään kuin matkittiin malleja jotka kävelevät catwalkilla ja lopussa tehtiin poseeraus, siinä piti kuvitella olevansa kunnon diiva.

Lisää peilien seikkailusta, ja kurssin järjestämisestä voi lukea blogista löytyvästä jutusta. 

Teksti: Erika Helenius

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti