lauantai 28. maaliskuuta 2015

Earth hour 2015


Earth hour 2015


Meille on Marttisessa tärkeää lisätä ympäristötietoisuutta omassa toiminnassamme ja jakaa tietoa myös ympärillemme. Toivottavasti sinäkin haluat tehdä niin!

EVS-vapaaehtoisemme Espanjasta Lydia ja Adrian harjoittelivat jo eilen kuinka Marttisen saaren karttaa luetaan kynttilänvalossa. Osallistu sinäkin Earth Houriin!


Earth Hour on WWF:n järjestämä maailman suurin ilmastotapahtuma, jota vietetään lauantaina 28. maaliskuuta kello 20.30–21.3020.30–21.30. Tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot. Tämän symbolisen eleen avulla jokainen voi ilmaista huolensa ympäristön tilasta ja ilmastokriisistä päättäjille.

Ilmaise sinäkin huolesi ympäristön puolesta!

Lue lisää!  #earthhour2015 #sammutasome

Lainaus WWF:n websivulta - Lue lisää!

"Ennätyssuuri Earth Hour näytti valomerkin ilmaston puolesta 172 maassa

Maailman suurin ilmastotapahtuma WWF:n Earth Hour oli tänä vuonna suurempi kuin koskaan aiemmin. Mukana oli ennätykselliset 172 maata, ja valot sammuivat yli 1400 ikonisesta maamerkistä sekä lähes 40 Unescon maailmanperintökohteesta.

Suomessa Earth Houria vietettiin maailman suurimman kynttiläillallisen merkeissä, millä tuotiin esiin ruuantuotannon ilmastovaikutuksia. Suomessa Earth Houriin ilmoittautui yli 30 000 ihmistä, kampanjasivustolla ilmoitettiin yli 450 tapahtumaa. Mukana oli edellisvuosien tapaan myös lukuisa määrä yrityksiä, kaupunkeja ja yhteisöjä. Maamerkeistä muun muassa Helsingin tuomiokirkko, Finlandia-talo, Olympiastadionin torni ja Tampere-talo ottivat osaa sammuttamalla valonsa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti