torstai 2. toukokuuta 2013

Strategiailtapäivä ja ensiapukoulutusta

Marttisen väki kerääntyi yhteen työstämään näkemyksiä siitä, missä Marttisen pitäisi olla viiden vuoden kuluttua, ja miten sinne päästään. Edustettuna olivat kaikki Marttisen osastot ja johtokunta. 

Heittelimme ideoita yhdessä  majoituksen, nuorisoleirien, kokouspalveluiden yms. kehittämisen suhteen. Paljon niitä uusia ajatuksia tulikin! Vastaanottovirkailija Jonna Salomaa esittelee ryhmänsä tuotoksia.

Päivän toteutuksesta ja sisällöstä vastasivat kehittämis- ja koulutuspäällikkö Juha Nieminen (ylhäällä) sekä markkinointipäällikkö Hannakaisa Raiskinmäki (alhaalla vasemmalla). Strategiaa suunnittelemassa ravintolapäällikkö Maarit Koskela (vas.) ja Raija Rihkajärvi-Ruohonen Marttisen johtokunnasta.

Ensiapukoulutusta henkilökunnalle

Vappuaattona kiersimme ensiapurasteja, joilla kaikki työntekijät pääsivät tarkistelemaan ja päivittämään ensiaputaitojaan. Rasteja oli sijoitettu eri puolelle aluettamme. Rasteille oli lavastettu erilaisia ensiapua vaativia tilanteita, joita ratkottiin ryhmissä.

Talostamme löytyy terveydenhuoltoalan osaamista ja rastit olikin suunniteltu ja toteutettu erinomaisella ammattitaidolla. Päivän toteutukseen osallistuivat mm. Marttisen sosiaalisen nuorisotyön toiminnanjohtaja Sanna Peltonen sekä nuorisotyön ohjaaja Kristiina Koro. Peltonen on toiminut seitsemän vuoden ajan ambulanssiyrittäjänä ja Koro on koulutukseltaan lähihoitaja. 

Rastien jälkeen tietysti päästiin munkille ja simalle, ja kaikille jaettiin vielä hyvästä ensiapuilusta palkinnoksi ilmapalloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti