keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Helmenä Tampereella


Lauantaina olin sitten Tampereen suunnalla Tallipihassa Helmiä runoilijan reitiltä -tapahtumassa. Siellä oli oikein huippuhauskaa, vaikka vähän ikävä Virroille ehkä olikin!

Onneksi mukana oli paljon ystäviä Virroilta. Niin kuin jo aiemmin sanoin, lempitrubaduurini Juhani Viita oli siellä, ja hän esitti laulun Marttisesta. Sekös vasta olikin hyvä laulu! Juhanin lisäksi siellä oli paljon muitakin kivoja ihmisiä Virroilta esimerkiksi meiltä Marttisesta kaksi mukavaa tyttöä Santra ja Erika.

 

Tein paljon uusia tuttavuuksiakin. Siellä oli varsinkin paljon lapsia, joiden kanssa oli hauskaa viettää aurinkoista päivää Tampereella. Herra Hakkaraiseenkin törmäsin ja Tallipihan hevoseen ja poniin. Tallipihassa oli siis oikein eläimellinen meininki.

Jos joskus eksytte Tampereelle, niin kannattaa mennä käymään Tallipihaan. Siellä on tunnelmaa melkein yhtä paljon kuin meidän omassa Perinnekylässä! Ja kuka tietää, ehkä minäkin sinne vielä päädyn vaikka ensi vuonna esittelemään taas Helmiä runoilijan reitiltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti