Moikka:)

 
Hei Muukalaiset,
Minä olen Dóri, unkarilainen tyttö joka viime vuonna päätti vaihtaa työpaikkaa.
Minä pidin työpaikastani Budapestissa mutta minä olen tuntenut yhä useammin että haluaisin lähteä paljon jännittävämmiin seikkailuun.
Suomi on ollut minulle aina ainutlaatuinen paikka ja kun pohdin muutosta, minä en pystynyt unohtaa elämyksiä ja kokemuksia mitkä minä olen saanut tästä erityisestä maasta.
Ensimmäisellä kerralla minä tulin Suomeen seitsemän ja puoli vuotta sitten Erasmus stipendin kautta. Minä vietin kaksi lukukautta Helsingin Yliopistossa 2008 ja 2009 välillä. Sen jälkeen olen käynyt Suomessa, mutta ne olivat vain päivien tai viikkojen matkoja.
Minun blogini kertoo uusimmasta seikkailustani joka tällä kertaa kestää kuusi kuukautta. Yksi suurin hasteeni on tämän blogin kirjoittaminen, koska en ole käyttänyt suomen kieltä vuosiin. Tavoitteeni on se, että kirjoituksestani tulee teille suomalaisillekin mielenkiintoinen ja hyödyllinen (tai joskus vain huvittava:)) Haluaisin näyttää teille yhden osan teidän maastanne minun näkökulmastani.
Ja mitä minä teen ja missä minä olen? Se selviää seuraavasta kirjoituksestani. Ennen sitä, voitte katsella ottamiani kuvia:)

image
image
image
image
image
image