torstai 8. toukokuuta 2014

Hyvinvointia kaikille!Marttisessa järjestettiin yhteistyössä usean toimijan kanssa hyvinvointiviikonloppu 25.4.-26.4. aikuisille ja lapsille.

Perjantaipäivä oli suunnattu työhyvinvoinnin edistämiseen ja monenlaisen liikunnallisen toiminnan esittelyyn.

Päivän aikana saattoi tutustua resiinaretkiin, kirkkovenesoutuun/VirtU Soutujaosto ja Lions Clubit, Marttisen yläköysirataan, kuntotanssiin/ Virtain Naisvoimistelijat ry., hathajoogaan/Virtain Naisvoimistelijat ry. Lisäksi oli pulmatehtäviä porukoille, kahvakuulaa/Virtain Urheilijat. Monivarmasti kokeili uusia lajeja ja ehkä löysi uuden harrastuksen.

Kuten UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari päivän aloittavassa luennossa kysyi - "Lisää liikuntaa vai vähemmän istumista?"Lauantai taas oli koko perheen puuhapäivä, jossa liikkumisen iloa sai kokea aamuzumbasta alkaen seinäkiipeilyn, kahvakuulan, jousiammunnan ja temppuradan parissa tai vaikka boulderointiluolassa.

Päivässä saattoi osallistua myös aarteenetsintään, ajella ponikärryllä alueeseen tutustuen tai laukoa kohti maalia Valtteri Hietasen kanssa.

Iltapäivän hienossa säässä esiintyi ulkoilmakonsertissaan ORFFIT!

Seinä haastaa kokeilemaan


Ylös mennään että heilahtaa

Myös sumopainia puvuissa pääsi kokeilemaan
 Molempien päivien aikana Marttisen päärakennuksessa oli myös useita hyvinvointiin liittyviä palveluja, yhdistyksiä, yhteisöjä ja yrityksiä esittelemässä toimintaansa.

Hyvinvointitapahtumalle toivottiin jatkuvuutta yleisön ja osallistujien joukoista - joten alamme kertoa tapahtumasta lisää, kun ohjelmaa ja päivämäärää varmistuu.

Kiitos kaikille osallistujille! Mukana hyvinvointia tukemassa olivat järjestämiseen osallistuneiden yhteisöiden, hyvinvointimessujen näytteilleasettajien ja järjestäjien lisäksi myös seuraavat yritykset ja yhteisöt:

 

K-Supermarket Virrat
Koillis-Satakunnan Sähkö Oy

S-Market Virrat

Virtain Osuuspankki

Virtain seurakunta

Suomenselän Sanomat

Ykköset
Kiitos!

Kohti menee

joitain osumia onnistuttiin torjumaan

Sää suosi ORFFIEN ulkoilmakonserttia


Kaikki muutkin hymyili pallojen lisäksi

Kärryajulla kierreltiin alueella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti